Suosituimmat lisäravinteet, joita rugbypelaajien tulisi ottaa

Viime vuosina rakkaus rugbyyn on lisääntynyt rajusti rugbyssä ja muissa lajeissa, kuten sport.netbet.com/fi/. Ravintolisät ovat laajalti käytössä rugbyssa, ja jokaisella tämän vuoden Rugby World Cupissa kilpailevalla joukkueella on epäilemättä omat tuotteet ja protokollat. Erilaiset ravintolisät voivat edistää terveyttä ja suorituskykyä rugbypelin ja harjoittelun dynaamisen ja vaihtelevan luonteen vuoksi.

Suosituimmat ja tuottavimmat ravintolisät rugbypelaajille on lueteltu alla.

Monivitamiinien ja kivennäisaineiden valmistus

Jokaisen ravintolisän tulisi ensisijaisesti puuttua ruokavalion puutteisiin, ja päivittäinen monivitamiini voi olla erittäin kätevä ja tehokas ”vakuutus aikoina, jolloin pelaajan ruokavalio on riittämätön tai häiriintynyt”.

D-vitamiini

Suuri joukko todisteita viittaa siihen, että Yhdistyneen kuningaskunnan urheilijoilla on riittämätön D-vitamiinitaso, ja yhä enemmän näyttöä viittaa siihen, että optimaalinen taso voi olla optimaalinen urheilullisen suorituskyvyn kannalta. Rajoitetun auringolle altistumisen vuoksi D3-vitamiinin lisääminen voi olla olennainen apu rugbyn pelaajien riittävän D-vitamiinitason ylläpitämiseksi.

Heraproteiini

Heraproteiinipirtelö voi auttaa sinua tyydyttämään päivittäisen proteiinitarpeesi ja ehkäisemään yksittäisten aminohappojen puutteita. Voi olla vaativaa saavuttaa vaadittu proteiinin saanti 2g/kg/d rugbypelaajille ilman säännöllistä ruokailusuunnitelmaa ja suuria proteiinisaateja yhdellä istumalla. 20-30g proteiiniheraproteiinipirtelö on kätevä pelaajille saavuttaakseen tavoitteensa, etenkin harjoitusten välillä. Heraproteiini sisältää myös useita muita bioaktiivisia peptidejä, jotka voivat auttaa immuunijärjestelmää.

Kreatiini

Kreatiini on ensimmäinen ergogeeninen lisäravinne listallamme, ja se sopii täydellisesti rugbyyn pelin korkean intensiteetin ajoittaisen luonteen vuoksi. Lihasten parannetut fosfokreatiinivarat voivat lisätä tehoa, korkean intensiteetin harjoittelukapasiteettia ja lisääntynyttä laihamassaa harjoittelun ansiosta. Tuore tutkimus osoittaa myös, että kreatiinilla voi olla hermostoa suojaavia vaikutuksia, mikä saattaa olla hyödyllistä kontaktiurheilussa.

Puskurointiaineet

Lisäravinteita, kuten beeta-alaniinia, natriumbikarbonaattia ja natriumsitraattia, käytetään puskuroimaan pH:n laskua korkean intensiteetin harjoittelun aikana. Nämä lisäravinteet voivat auttaa lievittämään lihasten ja veren pH:n laskua, joka liittyy huonoon suorituskykyyn korkean intensiteetin toistuvissa urheilulajeissa, joissa maitohapon muodostuminen on nopeaa ja pysyy korkeampana.

Kofeiini

Kofeiini, jota käytetään laajasti sosiaalisesti ja ergogeenisesti, tulee olemaan monien pelaajien harkittu taktiikka ottelua edeltävässä valmistautumisessa. Kofeiinin on todistettu parantavan työn tuotantoa, taitojen suorittamista väsyneenä ja vähentävän havaittua rasitusta rugbyn pelaajilla. Valittavana on erilaisia ​​muotoja ja annoksia, joten se on yksinkertainen tekniikka, jota voit kokeilla ja sisällyttää harjoittelua tai ottelua edeltävään rutiiniin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.