Matkustaminen & Korona

Korona luo matkailubisnekseen uutta – Lapin ykköskohteet loivat yhdessä Lappi Road Tripin

Road trip on yksi klassisimmista ja suosituimmista matkailutavoista, jonka paras puoli on vapaus: voi itse päättää miten reissu etenee, mitä tekee tai on tekemättä matkan varrella. Lapin kiertomatka vie matkailijan tutustumisretkelle pohjoisen luontoon, kulttuuriin sekä kansainvälisesti arvostettuihin majoituksiin ja ravintoihin. 

Lue koko juttu loppuun reissublogista!

Kanariansaaret -suomalaisten suosikkikohde

Suomalaiset ovat jo vuosikymmenten ajan suunnanneet Kreikkaan ja Espanjan Kanariansaarille lomailemaan. Saaria onkin markkinoitu ympärivuotisen auringon lomakohteena. Turisteja onkin lennätetty Kanariansaarille jo vuodesta 1957 lähtien. Turismista muodostuikin saarten pääelinkeino. Gran Canaria on yksi maailman kysytyimmistä turistikohteista. Miksipä uima-altaat, teemapuistot, ostoskeskukset ja rannan aurinkotuolit eivät houkuttelisi? Saarilla onkin poikkeuksellisen paljon tarjottavaa, ja pienellä selvityksellä jokainen löytää juuri sen itselle parhaiten sopivan lomakohteen.

Lue juttu loppuun kanarian asunnot-sivuston jutusta.

Rodokselle kesäkaudella 2020

Rodokselle pääsee taas matkustamaan, mikä on kaikkien saarten ystävien mieleen. Mutta se tarkoittaa samalla myös sitä, että monesta muustakin Euroopan maasta pääsee nyt matkustamaan tuolle pienelle saarelle, joka tähän mennessä on pärjännyt todella hyvin maailman tässä tilanteessa. Mutta kuten muissakin turistikohteissa, kannattaa matkaajan jo kotoa lähtiessä varmistaa, mikä onkaan kohdemaan tilanne esimerkiksi maskien käytölle. Joissakin turistikohteissa nimittäin maskin käyttämättömyys voi tarkoittaa isoja sakkoja, eikä siinä auta tietämättömyys.

Tämäkin juttu luettavissa loppuun meidän aikaisemmasta artikkelista.

Ansaitse rahaa kotona

Oletko miettinyt erilaisia tapoja rahan ansaintaan kotona, vaihtoehtoja nimittäin on vaikka, kuinka paljon. Ansaitse rahaa kotona, vaikka tekemällä lisätöitä, tai kehittämällä jonkinlaista liiketoimintaa, jonka voit tehdä kotioloissa. Nykyaikaiset digitaaliset alusta ovat lisänneet huomattavasti erilaisten mahdollisuuksien määrää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.