Nämä tavarat unohtuvat hotellihuoneeseen TOP10

Ihmiset unohtelevat asioita jokapäiväisessä elämässä: Sateenvarjoja, avaimia, kukkien kastelun… Mutta entäs lomalla? Tänä kesänä 2018 TUIn etsiväkollegat suorittivat tutkimuksia ja selvittivät kymmenen yleisintä asiaa, mitä lomailijoilta jää jälkeen.

1. PUHELIMET

Vaikka suurin osa lomailjoista on liimautuneina puhelimiinsa loman ajan, silti kännykät ovat eniten unohtuneiden asioiden listalla. Puhelimen häviäminen aiheuttaa yleensä paniikin ja kysymyksen miten pääsen takaisin nettiin nopeasti.

2. PASSIT

Useimmiten passi löytyy hotellihuoneen tallelokerosta sen jälkeen, kun lomailija on ensin käynyt kaikki laukkunsa läpi lentokentällä.

3. ALUSVAATTEET

Alusvaatteilla on tapana piiloutua mitä erikoisimpiin paikkoihin hotellihuoneessa, joten ei ihme, että hotellin henkilökunta löytää paljon näitä mukavia ”yllätyksiä”.

4. MATKALAUKUT

Loman jälkeen matkalaukun purku ja pyykkirumba saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä. Jotkut lomailijat ratkaisevat asian jättämällä koko matkalaukun lomakohteeseen. Tai he ovat luottaneet, että matkakumppani on jo ”varmasti” huolehtinut laukun lentokenttäkuljetukseen.

5. PEHMOLELUT

Monet perheet huomaavat vasta lentokentällä, että se lempi nallekarhu on jäänyt jatkamaan lomaansa hotellille. Jotkut selviävät tästä menetyksestä, mutta joillekin ei jää muuta vaihtoehtoa, kun odotella kotona hotellista pakettia.

6. UIMA-ASUT

Klassinen unohdus on jättää uimapuku parvekkeelle tai terassille kuivumaan ja muistaa napata se mukaan juuri ennen lähtöä.

7. AVAIMET

Lomalla et tarvitse koti- tai autonavaimia, niinpä ne harvemmin ovat mielessä lähdettäessä. Onnekaimmilla on naapurissa vara-avain. Vähemmän onnekkaat päättävät lomansa rikkoutuneeseen ikkunaan tai laskuun lukkosepältä.

8. KORUT

Sormukset, kaulakorut, rannekorut ja kellot hotellien yöpöydät saattavat olla täynnä yllätyksiä. Ei ole harvinaista, että lomailijat soittavat hotellille paniikissa, koska ovat lähteneet ilman kihlasormustaan.

9.  RANTALELUT

Kun perheen pienimmät ovat rakentaneet satoja hiekkalinnoja lapioineen ja ämpäreineen ja ärsyttäneet sukulaisiaan vesipyssyjensä kanssa, sattumalta juurikin nämä esineet jäävät usein ”vahingossa” hotellille.

10. AURINKOLASIT

Aurinkolasit ovat klassikkoasuste kesäisin ja samalla eniten unohdetuin muotiasuste hotelleihin. Tosin jotkut lomailijat ”unohtavat” ne saadakseen tilaisuuden ostaa uudet.

Lähde: TUI

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.