Tjäreborg laajentaa Kreikan kohteidensa tarjontaa kesälle – panostaa uusiin konseptihotelleihin

Kuva: Casa Cook Chania, havainnekuva

Tjäreborg on tarjonnut matkoja suorin lennoin Kreikkaan jo 1970-luvulta, jolloin ensimmäinen Kreikan kohde oli Rodos. Nyt Tjäreborgin Kreikan kohdevalikoimaan kuuluu jo 62 eri lomakohdetta 12 saarella, sekä runsas valikoima hotelleja. Tjäreborg vahvistaa yhdessä emoyhtiönsä Thomas Cook Groupin kanssa asemaansa Kreikan markkinalla entisestään julkistaessaan useita uusia konseptihotelleja. Uusia konseptihotelleja ovat esimerkiksi uutuus Cook’s Club ja ensimmäinen uusi perheystävällinen Casa Cook -hotelli, jotka sijaitsevat Kreetalla.

Thomas Cook Group tuo Kreikkaan yhteensä yli 3 miljoonaa lomailijaa, joista noin 300 000 on pohjoismaalaisia asiakkaita, jotka ovat varanneet matkansa Tjäreborgilta, Ruotsin tai Norjan Vingiltä tai Spiesiltä Tanskasta. Kreikka on yksi Tjäreborgin suosituimmista matkakohteista, ja 85 % tämän kesän Kreikan matkoista on jo myyty.

Juuri avattu Tjäreborgin ja Thomas Cookin uusin konseptihotelli Cook’s Club sijaitsee Kreetan Hersonissoksessa. Uusi hotelli seuraa boheemin tyylikkään Casa Cookin designkonseptin tyyliä. Loppukesästä avataan myös ensimmäinen perheystävällinen Casa Cook Chania -hotelli Kreetan Haniaan ja heinäkuussa uusi Sunprime Pearl Beach avaa ovensa Kosilla. Uusien konseptihotellien avulla konserni tavoittaa uusia kohderyhmiä ja vahvistaa asemaansa Kreikassa.

”Kreikka on yksi suosituimmista matkakohteistamme, ja siten strateginen panostuksemme alueeseen on tärkeää. Tavoitteenamme on laajentaa kohdetarjontaamme entisestään tulevan vuoden aikana ja avata Kreikassa yhä useampia sellaisia konseptihotelleja, joista asiakkaamme pitävät. Yhdessä yli tuhannen työntekijämme ja usean tärkeän kreikkalaisen yhteistyökumppanin kanssa olemme sitoutuneet kasvamaan Kreikassa kestävästi sekä Thomas Cookin että paikallisten yhteisöjen kannalta”, sanoo Magnus Wikner, konsernijohtaja, Thomas Cook Northern Europe.

Koko Thomas Cook -konserni investoi noin 150 miljoonaa euroa Kreikan matkailualaan vuoden 2018 aikana, mikä on 22 % enemmän kuin vuonna 2016. Panostus on tervetullut.

”Thomas Cook on keskeinen kumppanimme Kreikkaan suuntautuvan matkailun jatkuvassa kehitystyössä. Uudet investointihankkeet ovat tervetulleita ja tuemme niitä mielellämme, sillä niiden avulla Kreikan houkuttelevuus matkailumaana kehittyy ja auttaa nostamaan esiin maamme uusia matkakohteita”, kertoo Elena Kountoura, Kreikan matkailuministeri uuden Cook’s Club -konseptihotellin avajaisissa.

Tjäreborgin suosituimmat matkakohteet Kreikassa kesällä 2018:

1. Kreeta
2. Rodos
3. Parga
4. Thassos
5. Lesbos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.